Belediye Sitesi
  • Solhan - Yüzen Adalar
  • Yüzen Ada / Solhan - Bingöl
  • Haber Başlık : Şehit Kaymakam Ersin Ateş İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden ziyaret
  • Haber Konu : Şehit Kaymakam Ersin Ateş İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden ziyaret
  • Haber Tarih : 31.01.2023
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Bir ülkenin geleceği o ülke insanlarının göreceği eğitime bağlıdır. anlayışı ile hareket ediyor hassas olduğumuz bu konuda biz Solhan Belediyesi olarak Başkanımız Sn. Abdulhakim YILDIZın talimatları doğrultusunda elimizden gelenin fazlasını yapmaya çaba gösteriyoruz.
Şehit Kaymakam Ersin Ateş İlköğretim okulunun kıymetli öğretmenlerinin Başkanımız Sn. Abdulhakim YILDIZa yapmış oldukları bu anlamlı ziyaret ve plaket takdimi bizi ziyadesi ile mutlu etmiştir.
Kendilerine teşekkür ediyor, bizler için kutsal olan mesleklerini icra noktasında başarılar diliyoruz.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf