Belediye Sitesi
  • Solhan - Yüzen Adalar
  • Yüzen Ada / Solhan - Bingöl
  • Haber Başlık : Sn.Belediye Başkanımızın Vatandaşlarımıza Teşekkür Meşajı
  • Haber Konu : Sn.Belediye Başkanımızın Vatandaşlarımıza Teşekkür Meşajı
  • Haber Tarih : 22.04.2024
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Sn.Belediye Başkanımızın Vatandaşlarımıza Teşekkür Meşajı
Belediye Başkanınız olmanın onur ve gururunu taşıyorum. Bana göstermiş olduğunuz güvene minnettar olduğumu belirtmek istiyorum. Bu görevi, layık olduğu şekilde dürüstçe, sevgiyle, yılmadan yorulmadan çalışarak yerine getireceğimden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Seçim çalışmalarım süresince bizlerin yanında yer alan ya da almayan her kim olursa olsun hepinizden güleryüz, ilgi ve alaka gördüm. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla kapılarımız siz hemşerilerimize sonuna kadar açıktır ve daima açık kalacaktır.
Önümüzde 5 yıl gibi uzun bir süre var. Bu süre içerisinde çok çalışarak bütün zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Aldığım oyların üzerime yüklediği sorumluluğun farkındayım.
Hazırladığımız projeleri, seçim öncesi elimden geldiği kadar sizlere anlatmak için gayret gösterdim. Şimdi hayata geçirme zamanı.
Seçimlerde verdiğiniz destek ve güvenin devam etmesi, tüm sorunların çözümünde, üstesinden gelebilmede, hizmetlerimizin artırılması ve hızlı bir şekilde gerçekleşebilmesinde büyük rol oynayacaktır.
Hep beraber elele vererek h,zmet bayrağını hak ettiği yere birlikte taşıyacağız.
Seçim öncesinde yaptığımız çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen, yüreklerini ve coşkularını ortaya koyan, oy veren ya da vermeyen herkesi kucaklıyorum.
Ayrıca seçim süresi ve sonrasında son derece seviyeli davranan tüm aday arkadaşlarıma ve diğer partilerin mensuplarına teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.
Bana bu kutsal görevi layık gören tüm hemşerilerime, bıkmadan yorulmadan bizleri takip eden değerli basın mensubu arkadaşlarıma ve seçimlerin ardından ziyaretleriyle bizleri onurlandıran tüm vatandaşlarıma, kamu kurum ve kuruluşlarına, STK Yöneticilerine, Basın Mensuplarına tekrar tekrar teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.
Belediye Başkanlığı
Özel Kalem Müdürlüğü
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf
Hızlı Menü